Ακουόμετρο Amplivox 116 New – αέρινης αγωγής

Amplivox

Η Amplivox είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού υγείας. Για περισσότερα από 85 χρόνια, παρέχουν προσβάσιμο και αξιόπιστο προληπτικό και διαγνωστικό εξοπλισμό σε επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο, διασφαλίζοντας ότι τα οφέλη της προσβάσιμης υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να απολαμβάνουν όλοι. Η Amplivox ιδρύθηκε το 1935 από τον Sir Edwin Stevens, με σκοπό την υποστήριξη της ανεπάρκειας ακοής ενός στενού μέλους της οικογένειας. Έκτοτε, η εταιρεία επέκτεινε την εστίασή της στη δημιουργία ενός πιο υγιούς μέλλοντος για όλους, παρέχοντας ιατρικές λύσεις υψηλής ποιότητας σε επαγγελματίες υγείας στην εργασία, ειδικούς ΩΡΛ, ειδικούς ακοής και ακοολόγους σε όλο τον κόσμο.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Ακουόμετρο Amplivox 116 New – αέρινης αγωγής

  1,922.00 ME ΦΠΑ

  Το ακουόμετρο Amplivox 116 είναι ένα φορητό, χειροκίνητο ακουόμετρο διαλογής σχεδιασμένο για γρήγορη και αποτελεσματική διάγνωση. Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες πρωτοβάθμιας φροντίδας σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει οθόνη οπίσθιου φωτισμού με 2 γραμμές απεικόνισης χαρακτήρων(24 χαρακτήρες ανά γραμμή).

  Η απλή λειτουργία, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Threshold Retention, επιτρέπει στο χρήστη να αποθηκεύει γρήγορα τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Τα αποτελέσματα μπορούν στη συνέχεια να μεταφερθούν στον υπολογιστή ή να εκτυπωθούν(προαιρετικά).

  Συνδυάζει το στυλ και τη λειτουργικότητα, είναι ιδανικό για πρωτοβάθμια φροντίδα, σχολεία και χώρους εργασίας. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη διαδικασία αγωγιμότητας αέρα σε πολύ προσιτή τιμή.

  Επιτρέπει τη δοκιμή ακοομετρίας καθαρού τόνου σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων, όπως η τυπική δοκιμή κατωφλίου ή μια δοκιμή σάρωσης με επίπεδα εξόδου καθορισμένα από το χρήστη για την εξέταση παιδιών. Το Μοντέλο 116 διαθέτει ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων δοκιμών για να βοηθήσει στον εντοπισμό προβλημάτων ακοής όπως εμβοές, πρεσβυκουσία και απώλεια ακοής που προκαλείται από θόρυβο με τη χρήση καθαρού τόνου, παλμού, θρόισματος ή/και συνεχούς ήχου.

  Διατίθεται με ακουστικά, ακουστικό, διακόπτη απόκρισης ασθενούς, κάρτες ακουογράμματος (50 τεμάχια), τροφοδοτικό, θήκη μεταφοράς και εγχειρίδιο (GB, IT, ES, κατόπιν αιτήματος FR, SE, PT).

  Quick View
 • Ακουόμετρο Amplivox 170 New

  2,480.00 ME ΦΠΑ

  Ακουόμετρο Amplivox 170 New αυτόματο και χειροκίνητο. Είναι οικονομικό και εύχρηστο ακουόμετρο ιδανικό εργαλείο για επαγγελματίες που ολοκληρώνουν τεστ ακοής σε σχολεία, πρωτοβάθμια περίθαλψη, χειρουργεία γενικής χειρουργικής και βιομηχανίες, καθιστώντας το, το τέλειο φορητό ακουόμετρο προσυμπτωματικού ελέγχου.

  Σχεδιασμένο για άτομα με λίγη εμπειρία και γνώση, το Amplivox 170 επιτρέπει στο χρήστη να ολοκληρώσει την αξιολόγηση / έλεγχο ακοής αυτόματα και αξιόπιστα. Βασικές λειτουργίες όπως η αυτόματη έναρξη δοκιμής, η επιλογή αυτιού και η επιλογή συχνότητας είναι διαθέσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού.

  Ιδανικό για μικρότερες βιομηχανίες που εκτελούν πρόγραμμα διατήρησης της ακοής ή ακοομετρικών δοκιμών. Τα επίπεδα ακοής, το βασικό ακουόγραμμα και οι τυπικές μετατοπίσεις κατωφλίου μπορούν εύκολα να καθοριστούν.

  Σχεδιασμένο με γνώμονα τον χειριστή, το Amplivox 170 διαθέτει ένα καθαρό πάνελ οθόνης και μια ειδική διάταξη μαλακών πλήκτρων, επιτρέποντας την πλήρη εστίαση στη δοκιμή και μειώνοντας τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνουν οι εξετάσεις.

  Quick View
 • Ακουόμετρο διαγνωστικό Amplivox 240 New – αέρινης και οστέινης αγωγής

  3,596.00 ME ΦΠΑ

  Το ακουόμετρο Amplivox 240 είναι διαγνωστικό, σχεδιασμένο για γρήγορη και αποτελεσματική διάγνωση στο ιατρείο, ενώ το χαμηλό του βάρος το καθιστά παράλληλα και φορητό. Περιλαμβάνει λειτουργία αέρινης και οστέινης οδού, λειτουργία αυτόματης δοκιμής (AC), στενή ζώνης απόκρυψης θορύβου(narrow-band masking), διακύμανση εξασθενητή που κυμαίνεται έως 120 dBHL και ενσωματωμένη λειτουργία συνομιλίας. Χρησιμοποιείται από επαγγελματίες πρωτοβάθμιας φροντίδας σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει οθόνη οπίσθιου φωτισμού με 2 γραμμές απεικόνισης χαρακτήρων(24 χαρακτήρες ανά γραμμή).

  Η απλή λειτουργία, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Threshold Retention, επιτρέπει στο χρήστη να αποθηκεύει γρήγορα τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Τα αποτελέσματα μπορούν στη συνέχεια να μεταφερθούν στον υπολογιστή ή να εκτυπωθούν(προαιρετικά).

  Διατίθεται με ακουστικά αέρινης οδού, ακουστικά οστέινης οδού, διακόπτη απόκρισης ασθενούς, κάρτες ακουογράμματος (50 τεμάχια).

  Quick View
X