Ηλεκτρόδια (pads) καρδιογράφου Ambu BlueSensor L – 25 τεμαχίων

Ambu

Το 2021, η Ambu πραγματοποίησε την πρώτη της αξιολόγηση ουσιαστικότητας ESG (περιβαλλοντική, κοινωνική και διακυβέρνηση) για να προσδιορίσει τους πιο σημαντικούς και πιο σημαντικούς τομείς. Κατά την ανάπτυξη της διαδικασίας αξιολόγησης της ουσιαστικότητας, αντλήσαμε έμπνευση από μεθόδους βέλτιστων πρακτικών που συνιστώνται από αξιόπιστους οργανισμούς προτύπων αναφοράς και από τις καλύτερες εταιρείες της κατηγορίας. Αυτό οδήγησε σε μια διαδικασία 6 βημάτων που πραγματοποιήθηκε κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2021. Ως παγκόσμια και αναπτυσσόμενη εταιρεία, η Ambu πρέπει να διασφαλίσει τη συμμόρφωση με τις εθνικές και διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές και πρότυπα. Η πολιτική της Ambu είναι να διατηρεί τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα και να συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους, κανόνες, κανονισμούς και τοπικές εθιμικές πρακτικές. Για να επιτευχθεί αυτό, πολλές πρωτοβουλίες, πλαίσια και πολιτικές έχουν ήδη θεσπιστεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

 • Ηλεκτρόδια (pads) καρδιογράφου Ambu BlueSensor L – 25 τεμαχίων

  12.40 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρόδια (pads) καρδιογράφου Ambu BlueSensor L – 25 τεμαχίων σε πολύ μεγάλο μέγεθος διαθέτει αγώγιμο υγρό τζελ, σύνδεσμο offset και κόλλα κατάλληλη ακόμα και για μεγαλύτερης διάρκειας χρήση ώστε να προσφέρει σταθερά σήματα καθ’ όλη την περίοδο εξέτασης.

  Χάρη στο μικροπορώδες υλικό χαμηλού προφίλ, το δέρμα μπορεί να αναπνέει και το ηλεκτρόδιο παραμένει άνετο στη χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

  Quick View
 • Συσκευή αναζωογόνησης Ambu SPUR II – Ενηλίκων

  24.80 ME ΦΠΑ

  Συσκευή αναζωογόνησης AMBU SPUR II ADULT – με μάσκα προσώπου no. 5 και ασκό αναζωογόννησης.

  Το Ambu SPUR II παρέχει στους χρήστες εξαιρετική απτική και οπτική ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια της ανάνηψης.
  Η συσκευή έχει υψηλή απόκριση, με ελάχιστη μηχανική αντίσταση. Επιπλέον, ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός παρέχει βέλτιστο όγκο διαδρομής με τέλεια ανάκρουση.

  Όλοι οι αναζωογονητές Ambu SPUR II διατίθενται σε ατομικές, επανασφραγιζόμενες πλαστικές σακούλες μεταφοράς, με μάσκα, ασκό αναζωογόννησης, σωλήνα οξυγόνου.

  Quick View
X