Μαντηλάκια πλυσίματος Abena 23x20cm 491918 – 8 τεμάχια

Abena

Η ABENA ιδρύθηκε το 1953 στην Δανία. Ο όμιλος ABENA, ο οποίος εκπροσωπείται από θυγατρικές σε μια μακρά λίστα χωρών, προμηθεύει περισσότερα από 36.000 μοναδικά προϊόντα με αριθμούς προϊόντων και έχει περισσότερες από 90 χώρες εξαγωγής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συλλογή της περιστρέφεται κυρίως από την ατομική φροντίδα, τα βοηθήματα ασθενών, τα ιατρικά είδη και ιατρικά αναλώσιμα, τις γάζες, και τα προϊόντα ακράτειας. Περιλαμβάνει κυρίως πάνες ακράτειας Abena, σερβιέτες ακράτειας, αποστειρωμένες γάζες, γάζες μη αποστειρωμένες και βοηθήματα μπάνιου. Οι πελάτες μας είναι γηροκομεία, νοσοκομεία, κλινικές ακράτειας, ιατρεία, καταναλωτές και μια σειρά επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορες σχετικές βιομηχανίες.

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

 • Μαντηλάκια πλυσίματος Abena 23x20cm 491918 – 8 τεμάχια

  2.50 ME ΦΠΑ

  Τα μαντηλάκια καθαρισμού της Abena είναι μαντηλάκια για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό του σώματος, σχεδιασμένα για πλήρη πλύση του σώματος. Είναι ιδανικά για τον έλεγχο της υγιεινής των κλινηρών ατόμων. Σε συσκευασία 8 τεμαχίων.

  Quick View
 • Σκουφάκι λουσίματος Abena 491917 – 1 τεμάχιο

  3.30 ME ΦΠΑ

  Σκουφάκι λουσίματος Abena χωρίς νερό (στεγνό μπάνιο) με conditioner χωρίς διαλύτες και χωρίς ξέβγαλμα.

  Διάμετρος 32 εκατοστών. Χωρίς άρωμα.
  Εφαρμογή
  · Το καπελάκι για τοπικό λούσιμο είναι ιδανικό για καταστάσεις με περιορισμένη πρόσβαση σε νερό.
     · Περιέχει σαμπουάν & conditioner.
  · Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κανονική θερμοκρασία δωματίου ή μπορεί να θερμανθεί σε φούρνο μικροκυμάτων για 15-20’’.
  Quick View
 • Υγρά μαντηλάκια με καπάκι Abena 20x27cm – 80 τμχ

  3.40 ME ΦΠΑ

  Τα υγρομάντηλα ABENA 20 x 27cm 80τμχ είναι δερματολογικά ελεγμένα. Είναι σε συσκευασία 80 τεμαχίων, με πλαστικό καπάκι για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Τα υγρομάντηλα μια χρήσης ABENA με ευχάριστα καθαριστικό κι ενυδατικό αποτέλεσμα, κατασκευάζονται με υψηλή ποιότητα αφήνοντας μια απαλή αίσθηση στο δέρμα. Χάρη στο μεγάλο μέγεθός τους είναι κατάλληλα για πολλές χρήσεις, από το πλύσιμο των χεριών ως τον καθαρισμό όλου του σώματος. Αφαιρούν τον ιδρώτα και τις οσμές του σώματος, αποτελώντας μια καλή εναλλακτική στο νερό και το σαπούνι. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται  μόνο εξωτερικά στο σώμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

  Quick View
X